Thaise Yogamassage

Van oorsprong uit India, is deze massagevorm samen met de boeddhistische monniken naar Thailand gekomen.
 Thaise Yogamassage werkt op energiepunten en energielijnen.

De massage is dynamisch en afwisselend. Gekleed in gemakkelijke kleding ligt en zit u op een zachte mat en ondergaat u de behandeling. Thaise Yogamassage combineert technieken uit de fysiotherapie met drukpuntmassage en yoga-posities (stretchen). De massage duurt gemiddeld 1,5 uur.

Wat is het effect van Thaise Yogamassage?

Door Thaise Yogamassage ontspannen de spieren en worden gewrichten losser.
Hierdoor kunnen stress gerelateerde rug, nek en schouder ongemakken worden voorkomen of al bestaande klachten verminderen. Het brengt diepe ontspanning. Na afloop ervaart u een mengeling van innerlijke rust en een lichaam dat stroomt van energie.
De harmoniserende uitwerking is vaak nog dagenlang voelbaar.

Voor wie is deze massage geschikt?

De massage is vooral erg effectief bij mensen met stress klachten, RSI, hoofdpijn. In onze westerse maatschappij moeten mensen veel prestaties leveren, leven onder veel druk, zitten veel achter de PC en hebben te weinig tijd om te sporten. Thaise Yogamassage helpt deze klachten te voorkomen en te verminderen.

Ook bij sporters, die veel van hun lichaam vragen, zorgt Thaise Yogamassage voor een herstel van de energiebalans en voorkomt en verbetert de gevolgen van sportblessures.